Persoonlijk

…at once

Ik wilde veel met cwtch, het lanceren leek prima, daarna stortte de boel praktisch direct weer naar beneden omdat ik niet meer wist wat het nou moest zijn.

Dus gebeurde er niks meer, ik vroeg 2 extreem toffe meiden om samen te werken en mee te schrijven, maar soms heeft het leven gewoon meer aandacht nodig en schieten dingen, zoals een blog, erbij in. Het gevoel was weg, maar ik wist ook niet precies waarom. Totdat ik gister bovenstaande quote voorbij zag komen op Instagram en besefte dat ik zoveel wilde dat er eigenlijk niks gebeurde. Dus besloot ik terug te gaan naar de basis, schrijven vanuit mezelf, zoals ik ooit, 15 jaar geleden, het bloggen begon. Geen nieuw online tijdschrift voor moeders. Geen pretenties. Gewoon tikken om te delen, om te ventileren, maar vooral om in gesprek te raken met mensen. Dus ik wil een nieuwe cwtch, simpel terug naar de basis, van wat ik wilde is veel, maar van wat ik ben is er maar 1.

 

Geboren in 1985 - Woont in Alkmaar met Vuurbaard, Flynn ('13), twee katten en een hond - Vindt zichzelf best hip, maar moet stiekem toch toegeven übermuts te zijn.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.