Persoonlijk

Emíst.

Processed with VSCOcam with a1 preset

Van de week klonk het voor het eerst “Mama! Emíst!” en erna een knuffel waar je u tegen zegt. Ik was even 3 minuten de kamer uitgelopen om een was in de machine te gooien en hoewel hij het volgens mij niet eens doorgehad heeft dat ik weg was besloot hij wel heel duidelijk te laten weten dat hij me “Emíst” had. Je kon me opdweilen.

Gisteravond toen ik hem in bed legde en z’n plastic Tinkerbell figuurtje onder z’n kussen vandaan toverde klonk er terwijl hij het poppetje tegen zich aandrukte “Synnsynn*! Emíst!!!”

Ik weet precies uit welke tekenfilm aflevering van de Speelgoeddokter hij dit kopieert, maar eerlijk is eerlijk ik vind het me toch een partijtje zoet!

*Synnsynn – Flynndriaans voor vlinder. Hij noemt zichzelf Synn en meervoud wordt twee keer het woord, zo zijn schoenen Sjoemsjoem en vlinder (hoewel het eigenlijk een elfje is, maar ik laat het maar zo) wordt dus Synnsynn.

Geboren in 1985 - Woont in Alkmaar met Vuurbaard, Flynn ('13), twee katten en een hond - Vindt zichzelf best hip, maar moet stiekem toch toegeven übermuts te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.